Kada se zaljubite u nekoga, zadnje o čemu ćete razmišljati je kada će zaljubljenost prestati. Nažalost, to ne znači da do toga neće doći. Iako kod svakoga do ovoga dolazi drugačije, i to je jedan proces koji vam mijenja život, isto kao i vrijeme u kojemu se zaljubljujete u nekoga.

Iako vas vrijeme uloženo u vezu može natjerati da je pokušate spasiti, kad ljubav nestane, samo je pitanje trenutka koliko će veza opstati.

Budući da svi to ne primijete na vrijeme, donosimo vam nekoliko znakova koji će vam pomoći da shvatite kako “onog nečega” više nema.

1. Ne smeta vam ako se ne čujete s partnerom

Kada ste u zdravoj vezi, komunikacija s partnerom je nešto što očekujete i volite. Ako ste došli do faze u kojoj vam je svejedno što komunikacije nema, više niste onako zaljubljeni kako mislite.

2. Prijateljima se stalno žalite na partnera

Žaliti se prijateljima na partnera je u potpunosti normalno, ali ako to radite češće nego prije, nešto u vašoj vezi ne funkcionira kako treba. Ako se stalno žalite prijateljima i porodici na svoju vezu i tražite savjete, vrijeme je da se zapitate zašto je to tako.

3. Ne uživate u partnerovom društvu

Ako ste zaljubljeni u nekoga stalno želite biti s tom osobom, pa ako ste došli do faze u kojoj vam treba više prostora nego obično, možda imate problem. Ako se više ne smijete skupa i ne uživate u blizini te osobe, vrijeme je da razmislite o vezi.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...