Ovo su stvari na koje se muškaci pale, a djevojke ih se stide

Djevojke prema svojim kriterijima vjerovatno nikad ne bi istakle ove detalje, a muškarci, s druge strane, misle da je to seksi.

Svi znamo na šta se muškarci pale, to nije tajna, ali tih stvari ima tek nekoliko. Međutim, oni su otkrili neke neobične detalje koji su im seksi, a kojih se djevojke uglavnom stide. Evo koje su to stvari.

Naočare

Žene koje nose naočale za većinu muškaraca su izuzetno atraktivne, zato nemojte da se plašite da stavite svoje moderne okvire i samo posmatrajte reakcije.

Naglasak

Ne morate da dolazite iz neke druge zemlje da biste mu se svidele. Kad je riječ o naglascima, oni ih jednostavno obožavaju, bez obzira na to iz kog ste grada.

Bez obzira na to dijelite li isti maternji jezik ili ne dijelite, većina muškaraca priznaje da ih na neki neobjašnjiv način mnogo privlači naglasak kod djevojaka.

Peškir na glavi

Vjerovatno jedna od najneobičnijih stvari koju obožavaju jeste peškir na glavi nakon pranja kose. Osim što vole mokru, čistu i mirišljavu kosu, kosa umotana u peškir takođe im je veoma privlačna.

Kad vas gledaju dok se šminkate

Da li ste se ikad našle u situaciji u kojoj vam je dragi pravio društvo dok ste se pripremale za večernji izlazak?

Osim što su izuzetno znatiželjni, raznovrsne tehnike i naša vještina u nanošenju šminke jesu nešto čemu se dive.

Kad vas gledaju dok vježbate

Mnogi muškarci uživaju u tom prizoru. Iscrpljeni izgled i znoj na koži devojkama može izgledati grozno, ali je za jači spol pravi magnet. Vaše izdanje nakon napornog treninga biće im veoma seksi, pa se nemojte ustručavati.

Dopustite mu da vas gleda ako on to želi ili još bolje – vežbajte zajedno.

Kad nosite njegovu majicu

Neuredan izgled takođe je privlačan muškarcima, a posebno ako nosite njegovu majicu. Na kraju, modna industrija je to već odavno primijetila i smislila vrećastu “bojfrend” odjeću.

Ipak, ništa ne može da zamijeni njegovu odjeću, zar ne?

Vojnička odeća

Većina muškaraca reći će da žena u “vojničkoj odjeći” izgleda seksi jer podsjeća na divlju prirodu, lov i egzotične destinacije.