Nije kao da želite da se vrate, ali ipak ste i preplakali, bacili sve stvari koje vas podsjećaju na vas dvoje, prošli kroz fazu pisanja pod dejstvom alkohola i nastavile dalje kada vam bivši dolazi u san.

Utešno je to što snovi o bivšim partnerima i nisu toliko loša stvar. Ista stvar je kao i sa snovima u kojima ostajete bez zuba, što je pokazatelj da ste pod velikim stresom zbog promjene u vašem životu sa kojom se teško mirite. Ukoliko ste trenutno u vezi i sanjate bivše, možda vam je trenutna veza u nekoj vrsti krize pa vam ti snovi pomažu da prevaziđete stresnu stvarnost.

To što vam se nekadašnja ljubav i partner javljaju u snovima može da bude samo podsjetnik kako ste se nekada nekome dali i pokazali najljepša osjećanja koja ljudsko biće može da ima prema nekome. Bivši se u snovima javljaju najčešće zbog nedovršenih poslova. Psiholog specijalista za analizu snova i veza u Filadelfiji doktorica Marion Rudin Frank otkrila je da su snovi veoma intimna stvar, ali da nikada nisu nasumični. Svaki od njih je prikaz onoga sa čime se borite na javi i zbog toga ima previše značenja. Ovo su samo neka od najčešćih.

Nešto vam nedostaje u životu – nedostaje vam intimnost u stvarnosti pa se vraćate osobi sa kojom ste to imali.

Potrebna je mala pomoć vezi u kojoj ste sada – moguće je da se borite sa nekim problemom u trenutnoj vezi.

Neka sitnica vas je podsjetila na bivšeg partnera – čak i miris istog parfema može da vas vrati nazad u prošlost.

Nedostaje vam samopouzdanja – neki deo vas još nije u potpunosti siguran od raskida.

Nerviraju vas drugi ljudi – vjerovatno imate neka negativna osjećanja prema bivšem, pa kada vam opet neka osoba probudi takva osjećanja, vi sanjate bivše.

Nedostaje vam bivši ili neki dobar dio veze – iako je veza završena, nije čudno da vam osoba ili nešto njeno nedostaje.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...