SASTOJCI

2 šalice brašna

prašak za pecivo

sol

1/2 šoljice maslaca

3/4 šoljice smeđeg šećera

2 jaja

2,5 šoljice zrelih zgnječenih banana

PRIPREMA

Zagrijte pećnicu na 175°C. Lagano nauljite lim za pečenje.

U velikoj zdjeli pomiješajte brašno, prašak za pecivo i sol.

U drugoj zdjeli pomiješajte maslac i smeđi šećer. Dodajte jaja i zgnječenje banane, a zatim miješajte dok se svi sastojci ne povežu.

Dodajte mješavinu s bananama u mješavinu s brašnom i miješajte dok smjesa ne postane vlažna. Izlijte smjesu na lim na pečenje.

Pecite 60-65 minuta, a zatim provjerite je li kruh gotov tako da u sredinu zabodete čačkalicu. Ako izvađena čačkalica bude potpuno čista, kruh od banane je gotov.

Kruh ostavite da se ohladi (10 minuta), a zatim ga izvadite iz lima za pečenje, narežite i poslužite.

U slast!

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...