Mladen Todorović iz Bijeljine (BiH), pored porodičnog restorana koji vodi, ima i dodatni izvor prihoda. Zaradu ostvaruje od kuće, sa svog laptopa i mobilnog telefona, trgujući na svjetskoj berzi preko interneta.

– Za trgovanje na svjetskoj berzi i FXLider sam saznao preko interneta. Prvo sam na njihovom sajtu otvorio demo račun za vježbanje i trgovao par dana. Poslije toga sam otvorio realni račun, investirao svoj novac i vrlo brzo krenuo da zarađujem, kaže Todorović.

Za samo 2 dana, Mladen Todorović je na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3.264 dolara trgujući ruskom rubljom na svjetskoj berzi.

– U globalu sam do sada zaradio oko 4.000 dolara, a najviše sam zaradio na rublji. Najviše trgujem eurom u odnosu na dolar, zlatom i naftom. Međutim, od FXLider-a sam dobio informaciju da bi nešto moglo da se desi sa ruskom rubljom zbog kolapsa na njihovom tržištu. Iskoristio sam tu informaciju i nakon manje od dva dana trgovanja, zaradio sam 3.264 dolara na uloženih 180 dolara, kaže Todorović.

Svim čitaocima Avaz-a, koji žele da se oprobaju u trgovanju na svjetskoj berzi, FXLider daje 50€ namijenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje

 

KOMENTARI:
Loading...