Otkriven dosad neviđen promotivni video najpoznatijeg jugoslovenskog auto-brenda u svijetu za koji svi dobro znate – YUGO! Iako ga ne prate samo pozitivni pridjevi, Yugo je ikona koja je ostavila trag u auto-moto istoriji

Iako smo svjesni svih mogućih viceva, šala pa čak i pogrdnih naziva za naše gore list, ovaj promotivni video čak obiluje pozitivnim komentarima što je svakako pohvalno. Iako će nekima djelovati komično, izuzev vremenski apsekt, ovaj video morate pogledati!

Yugo je prije svega ikona onog vremena, a kasne 80-te obilježile su prodaju i na američkom tržištu koje je itekako bilo spremno za njega, i ne samo za njegove mane i prednosti već i za promijenjenu poboljšanu verziju čija je u pripremi i proizvodnji imala automatski prijenos brzina, no do izvoza tog modela nikada nije došlo s obzirom na raspad SFRJ. Na platformi Fiata 127, kragujevački jugić bio je jeftin (za današnje omjere) gradski mališan koji je zadovoljavao ondašnje potrebe.

U nedavno predstavljenom dokumentarno-fikcijskom filmu “Houston we have a problem” korišten je dosad neviđen promidžbeni video. Yugo u glavnoj ulozi, ovaj puta spreman samo za američko tržište.

KOMENTARI:
Loading...