Suraj Mahto (22) se našao u žiži javnosti u junu kada je napustio svoju suprugu Lalitu i oženio se njenom majkom, četrdesetdvogodišnjom Ashom Devi.

Neobična afera počela je kada je gospođa Devi posjetila mladence u selu Puraini u saveznoj državi Bihar u Indiji prošle godine.

Ona se brinula o Suraju kada se razbolio i njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo. Znali su da je njihova ljubav zabranjena, ali su se i dalje čuli telefonom i pričali satima kada se Asha vratila kući.

Surajeva supruga Lalita je otkrila da su njena majka i muž imali aferu i priprijetila je majci da se drži podalje, ali je ona nije poslušala.

57bec01b-6c40-4291-a9d8-5b860a0a0a64-screenshot-3

Lalitin otac, koji radi u fabrici u Delhiju također nije uspio da spriječi tu strastvenu aferu. Čak su se i stanovnici sela u kome Suraj živi bunili, ali nije vrijedilo.

Suraj i Asha su pobjegli i vjenčali se, ali su poslije svega dva mjeseca shvatili da su napravili veliku grešku.

– Shvatio sam svoju glupost. Napravio sam grešku, ali je više nikada neću ponoviti u budućnosti. Sada je više ne posmatram kao ženu, već se ponašam prema njoj kao prema majci – rekao je Suraj za Daily Mail, a prenosi Blic.

Dodao je i da bi klečao na koljenima i molio Lalitu da ga primi nazad. Njih dvoje imaju i sina zajedno.

Asha bi također željela da poništi svoja djela.

– Više ga ne tretiram kao sina, već kao zeta. Već smo podnijeli zahtjev za razvod i ja želim da se vratim mom mužu što je prije moguće – rekla je ona.

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/251725/ostavio-suprugu-da-bi-ozenio-punicu-a-onda-uradio-nesto-jos-cudnije-foto#sthash.tiQiTtlz.dpuf

KOMENTARI:
Loading...