“Kao biseksualna djevojka provela sam puno vremena razmišljajući o pozitivnim i negativnim kvalitetima muškaraca i djevojaka. Svaka grupa ima svoje prednosti i mane, ali definitivno postoje dani kada muškarci postanu toliko naporni da pomislim: ‘Od sada se zabavljam samo sa djevojkama’.” – ovako počinje svoju ispovest Kristen Droesch za sajt YourTango.

Nikoga ne bi trebalo da čudi što sam napravila spisak stvari zbog kojih sa odlučila da zauvijek zaboravim na muškarce.

1. Muškarci mogu da budu potpuno iscrpljujući

Muškarci ponekad mogu biti suviše zahtjevni. Da budem iskrena, lakše mi je da izlazim na kraj sa potrebama druge djevojke nego muškarca. Uglavnom zato što ih bolje razumijem.

2. Ne poznaju žensko tijelo kao druga djevojka

Ovo je razumljivo s obzirom na činjenicu da su suprotan pol. Ponekad je lijepo biti sa nekim kome ne treba uputstvo za upotrebu.

3. Nisu kompleksni kao mi

Ne želim da me shvatite pogrešno, ne govorim da su muškarci glupi. Daleko od toga. Ali žene su emotivno znatno kompleksnije i zato možemo da razumemo jedne druge mnogo bolje nego muškarci.

4. Muškarci mogu da budu odvratni

Mnogi ne razumiju koliko je čistoća bitna devojkama. Zato, očisti te uši i obuci čistu majicu ako ne želiš da sve djevojke počnu da igraju za suprotni tim.

5. Trudnoća

Niko ne želi iznenadnu trudnoću. Niko. A kada sam sa devojkom, šanse za drastičnu životnu promjenu ovog tipa su ravne nuli.

6. Beskorisni su u šopingu

Muškarca ne mogu da vodim sa sobom u šoping jer ne poznaje najnovije trendove, a kamoli određene brendove koje volim. Ako devojka u nečemu izgleda debelo, uvijek ćemo naći fin način da joj to kažemo i potom preporučiti nešto što će joj bolje stajati, to sa muškarcima nije uvijek slučaj.

7. Muškarci imaju genitalije koje nam prave velike probleme

Ženski polni organ ne može da me udavi niti to pokušava. Sa druge strane, penisi su nešto sasvim drugačije. Nikada ne znamo šta će muškarac sljedeće uraditi s njim.

8. Zabavnije je flertovati sa ženom

Suptilnije i nježnije zavode, a i daleko su ljepše dok doživljavaju orgazam

KOMENTARI:
Loading...