Evo osam glavih razloga zbog kojih možete da ostavite loš utisak u krevetu.

1. Totalno ste nesigurni

Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte da mu naglašavate kako vam je stomak ogroman, grudi oklembešene a zadnjica puna celulita! Dozvolite mu da voli vaše tijelo. Ako ga ti vi ne volite, ne znači da se ni njemu ne dopada. Istina je da vjerovatno neće vidjeti vaše mane osim ako ga na to ne natjerate. Dakle, prestanite da se sažaljevate pred njim i da kukate kako vam je odvratno tijelo, prestanite da mu govorite kako zaslužuje neku ljepšu djevojku i sve će biti u redu. U suprotnom, kako možete da očekujete da mu bude seksi djevojka koja konstantno naglašava da ona to nije?!

2. Opsjednuti ste svojim manama

Teško da je moguće naći neku ženu koja je savršeno zadovoljna svojim tijelom. Sve dame imaju mane, a najgora stvar je kada postanete opsednuti time. Međutim, budući da ne možete tek tako da prestanete da razmišljate o manama, najbolja stvar je da vodite ljubav u okruženju koje ih ne ističe. To znači prigušena svjetla, seksi veš koji ističe obline na najbolji način, pa čak i povez preko očiju partnera ako treba. Ovo su, naravno, kratkoročna rješenja, ali mogu da pomognu.

3. Jednostavno vam nije do seksa

Odgovor je jednostavan – potrebno vam je više uzbuđenja! Kada je djevojka baš napaljena, ona uopšte ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i salce, potpuno je opuštena i uživa u seksu. Dobra vježba za početak je da stavite sebi povez preko očiju i da uživate samo u osjećaju. Zaboravite na to šta vaš partner želi na nekoliko trenutaka i u potpunosti se prepustite uživanju.

4. Uskraćujete mu bliskost

Intimnost, i fizička i emotivna, je bitna komponenta svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki vid kazne, samo da biste ga povremeno počastili senzualnim dodirom kada je bio “dobar dječak”, onda ne možete da očekujete fenomenalan seks. Bliskost je neophodna da bi veza normalno funkcionisala, i ne treba da je posmatrate kao neku alatku za kažnjavanje.

5. Okruženi ste negativnim uticajem

Kako biste poboljšali svoju sliku o sopstvenom tijelu, trebalo bi da počnete da provodite više vremena sa prijateljima koji ne pričaju samo o tijelu! Izađite u grad i idite u bioskop! Bavite se nekim sportom, idite u šetnju, igrajte, trčite… Radite stvari zbog kojih ćete se stvarno osjećati bolje u svojoj koži!

6. Od seksa pravite oružje

Ako mu uskraćujete seks zato što nije bio dobar ili ti nije dao ono što ste željeli, onda od seksa pravite oružje a samim time i čitavo iskustvo postaje mnogo jeftinije. Zaboravite na ove igrice, jer seks bi trebalo da bude nešto u čemu oboje uživate.

7. Ne trudite se

To što ste u vezi godinama i što se sada osećate dovoljno sigurno da možete da se pojavite pred njim bez trunke šminke i u trenerci je super. Ali, ponekad bi i dalje trebalo da se potrudite i da se sredite. Nemojte da zaboravite kako ste izgledali kada ste mu se prvi put dopali, i potrudite se da mu ponekad ponovo pokažete tu djevojku. To znači da treba da se našminkate, sredite, obučete seksi veš i da povremeno vježbate. Možda zvuči površno, ali muškarci su vizuelna bića, piše “24sata.rs”.

8. Vodite ljubav samo kad ste napaljeni

Ako uvijek čekate da stigne ono pravo raspoloženje da biste se bacili u akciju, možda ga nikad nećete ni dočekati, kažu seksperti. Naime, baš kao i sa teretanom, i u ovom slučaju je ponekad potrebno da sami napravite raspoloženje. Možete da pročitate erotski roman, da maštate ili čak da odete u teretanu kako biste imali više energije. Na taj način ćete sami sebi stvoriti raspoloženje za seks.

KOMENTARI:
Loading...