Iako 31-godišnji Čileanac na terenu nekada izgleda pomalo divlje, o njegovom privatnom životu javnost ne zna gotovo ništa, a veznjak se ne voli hvaliti ni na društvenim mrežama. Ipak, čileanski mediji otkrili su nekoliko činjenica o njegovom ljubavnom životu, a za sve je ‘kriva’ vruća Kolumbijka.

Izvor: Instagram

Sonia Isaza je na svojem Instagramu podijelila sliku koja otkriva da su ona i Vidal u vezi, a pri tome je otkrila i kako ga zove svojim ‘taticom’. Fotografija je vrlo brzo završila na naslovnicama svih čileanskih i kolumbijskih medija koji ipak nisu uspjeli saznati koliko je dugo par u vezi, ni kako se rodila ljubav.

Izvor: Instagram

Sonia živi u Caliju u Kolumbiji i majka je dvoje djece. Na Instagramu je prati 2.6 miliona fanova koje ona svakodnevno počasti vrućim fotografijama. Djecu ima i Vidal. Čileanac ima troje djece s Mariom Teresom Matus s kojom je u vezi od 2008. godine, a u braku su protekle četiri godine.

Izvor: Instagram

Bračni par Vidal je pred razvodom, a mediji u Čileu pišu kako je njihov brak razorila nevjera, no to niko od aktera nije potvrdio.

 Izvor: Instagram

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...