Srpski borac Veljko Ražnatović kaže da do skoro nije čuo za Mazrekaja, smatra da je momak lud ako zaista misli da može da mu izađe na crtu, ali ne odbacuje mogućnost da mu ispuni želju i ugosti ga u Beogradu.

“Pregovori su u toku i zaista bih bio srećan da taj momak, koji me proziva za namještanje mečeva, na djelu vidi ko sam i šta sam. Ako me već izaziva, ako stvarno misli da može da se bori sa mnom, neka to i uradi. Čekam ga u Beogradu”, samouvjereno će Veljko Ražnatović.

Na pitanje da li u obzir dolazi Priština kao mjesto održavanja meča, Veljko odgovara:

“Priština? Može, ali za neku godinu, kada se situacija promijeni. Ma nema šta, životom mu garantujem bezbijednost u Beogradu. Neće mu zafaliti ni dlaka s glave. Najveća moja sramota bi bila da mu se nešto loše desi. A nema razloga, nismo mi takav narod. E sad, unaprijed mora da zna da u ringu, u borbi sa mnom, nije bezbijedan. Pristajem i na neutralan teren, nije problem. U svakom slučaju, bio bi to veoma zanimljiv meč – on Albanac, ja simbol srpstva, pa nek cijeli svijet vidi ko je bolji”, zaključuje Veljko Ražnatović, koji u dosadašnjih sedam profesionalnih borbi nijednom nije poražen.

Činjenica da je Mazrekaj prijatelj Ramuša Haradinaja ne dotiče mnogo Ražnatovića.

“To što su prijatelji i što gura priču velike Albanije nije mu neki plus, ali me politika stvarno ne zanima. Ne mogu da kažem da me Mazrekaj nervira jer mi je lik totalno nebitan, ali ako je zamislio da zaista radi taj meč sa mnom, da će da me nokautira, onda nije normalan. Al’ eto, ja ću mu rado pružiti priliku. Moj san je da jednog dana budem šampion svijeta, na tom putu svako mora da padne na koljena, bio to Albanac, bokser iz Malezije ili sa Aljaske”, kaže Ražnatović.

Petrit Mazrekaj, Albanac sa Kosova i prijatelj Ramuša Haradinaja, bacio je rukavicu u lice Veljku Ražnatoviću i izazvao ga na bokserski dvoboj godine. Datum koji se spominje je 31. avgust, međutim, zapelo je oko mjesta održavanja meča.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI:
Loading...