Nakon teksta “Stoko bosanska neodgojena, nikad niste vidjeli jadransku lignju! Smeće nekulturno” , na adresu Depo portala stiglo je reagiranje zastupnika kompanije ROIBOS d.o.o iz Mimica (Omiš), u sklopu koje posluje Restoran Val.

U saopćenju se demantuju navodi gostiju iz BiH te ga u nastavku prenosimo u cijelosti:

U navedenom članku grubo su prekršena pravila novinarske struke kao i nekoliko pozitivno pravnih propisa kako Republike Hrvatske tako i Republike Bosne i Hercegovine.

Činjenično stanje navedeno u članku je netočno i konstruirano na temelju lažnih konstruiranih teza.

Kategorički demantiramo bilo kakvo vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj i rasnoj osnovi i odbacujemo bilo kakvu povezanost zaposlenika, uprave i same tvrtke ROIBOS d.o.o s bilo čim od navedenog.

U priloženom članku su navodne prepiske recenzenata i tobože vlasnika restorana na google+ društvenoj mreži, koje su izbrisane ali su …eto… recenzenti uspjeli sačuvati neke. Na istima su nedvojbeno vidljivi tragovi amaterskog korištenja programa za obradu fotografija.

Nitko od uprave ili djelatnika tvrtke nije imao pristupne lozinke za navedenu društvenu mrežu do jutrošnjeg kontakta od strane novinara Indexa, kada smo dokazali da smo vlasnici navedenog objekta i dobili pristup.

Naš jedini službeni profil je onaj na društvenoj mreži facebook i za druge ne snosimo nikakvu odgovornost ni obvezu.

Nadalje povod za ovaj događaj je ostvarena prijetnja osobe koja koristi facebook profil ERDA Dadović Mahmutbegović, koja je u subotu 16.06. oko 14:30 nažalost bila gost našeg restorana.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...