44-godišnjak Amit iz Izraela za potrebe snimanja jedne reklame obrijao je bradu i brkove koje je nosio punih 14 godina.

Amit ima dvoje djece, a nijedno od njih nikada ga nije vidjelo bez brade, no, ni njegova supruga zapravo nikada nije vidjela kako njegovo lice izgleda bez tih “dodatka”.

A koliku (veliku) razliku čini jedna tako (naizgled) mala stvar, najbolje je pokazala reakcija članova obitelji i frendova, kada su Amita prvi put vidjeli bez brade. No, nisu bili šokirani samo oni. “Nikada nisam bio ovako nervozan”, priznao je netom prije brijanja, a cijelu stvar opisao je poprilično šokantnom, pa se čak i nakon brijanja rasplakao, piše Index.

“Najprije pet minuta šoka, onda pola sata plakanja i u konačnici – prihvaćanje”, kaže Amit.

Najprije su ga bez brade u obiteljskoj trgovini vidjele majka i sestra, koje ga nisu odmah prepoznale, kao ni otac. A kad jesu, uslijedio je šok, a onda i smijeh. Ni supruga ga nije odmah prepoznala, a kad je shvatila što je napravio, bila je izvan sebe. “Kad sam te vidjela, poželjela sam te prevariti. S tobom”, rekla mu je.

A najdirljivija reakcija je ona njegove kćerkice koja ga je, za razliku od ostalih, odmah prepoznala. Iako je cijela priča napravljena zbog reklame, isplati se pogledati.

KOMENTARI:
Loading...