Poznati srbijanski reper Dalibor Andonov Gru, poginuo je jučer u nesreći koja se dogodila kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je tokom vožnje kajtom upao u vodu.

Andonov je tragično nastradao oko 15 sati i 20 minuta, a iz vode su ga izvukli prijatelji. Hitna pomoć je stigla na mjesto događaja, a lekari su konstatovali smrt.

Prva televizija prikazala je snimak nastao malo prije nego se nesreća dogodila na kome se vidi pjevač koji se bori sa vjetrom. Očevici kažu da su udari vjetra bili jači u trenutku kada se nesreća dogodila. U tim trenucima, vjetar može naglo i izuzetno jako da vrati osobu koju je podigao na vodu uz jak udarac.

Nagađa se da je prlikom udara zabodio udarac u glavu šipkom koju je držao.

Oni koji se bave ovim sportom znaju da je u tim trenucima teško boriti se sa vodom, naročito ako ostanete bez svijesti i upetljate se u kanape.

Očevici su rekli da ga je vjetar nekoliko puta podigao iznad vode, kao i da je već počelo nevijreme kada je pjevač bio u vodi.

Dalja istraga će pokazati šta se zapravo desilo i kako je nesretni pjevač nastradao.

Dalibor Andonov je rođen u Dimitrovgradu 8. marta 1973. godine. U Beogradu je završio Srednju mašinsku školu, i studirao na Višoj poslovnoj školi.

Snimak na kojem se Gru bori s vjetrom pogledajte na ovom LINKU.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...