Poznati ruski glumac, 84-godišnji Ivan Krasko, koji je u sovjetskim i ruskim filmovima odigrao više od 140 uloga, najavio je kako planira zasnovati porodicu sa svojom 60 godina mlađom novopečenom suprugom.

1ruski-glumac-i-novopecena-mlada

Legendarni glumac u Sankt Petersburgu vjenčao se sa svojom 24-godišnjom zaručnicom Natalijom Shevel, njegovom bivšom studenticom. Vjenčali su se na skromnoj ceremoniji, a sudbonosnom ‘da’ svjedočili su najuža porodica i najbliži prijatelji. Uprkos brojnim kritikama zbog velike razlike u godinama, par je svoju ljubav za ruske medije opisao kao ‘rajski spoj’.

4ruski-glumac-i-novopecena-mlada

Upoznali su se kada je Krasko, koji već ima šestero djece i tri bivše supruge, predavao na fakultetu, a mlada Natalija mu je počela pisati poeziju kojom ga je osvojila.

– Njene riječi vratile su mi osjećaj za koji sam dugo vjerovao da je za mene potpuno nestao. Bilo je to kao da sam ponovno rođen, vratilo se nešto što mi je dugo nedostajalo – rekao je Krasko.

3ruski-glumac-i-novopecena-mlada

Par živi zajedno u glumčevom stanu u centru Moskve. Krasko će za dvije sedmice napuniti 85 godina i nada se da će s Natalijom dobiti i djecu. On još nije upoznao njene roditelje, no ona je upoznala Kraskove sinove, piše “Daily Mail”.

KOMENTARI:
Loading...