Reperica Cardi B je šokirala fanove na Instagramu kada je iznenada objavila video na kojem je potpuno gola.

Na taj način je htjela odgovoriti “hejterima” koji su tvrdili da je previše pokazala u odjevnoj kombinaciji koju je nosila na Billboard dodjeli nagrada.

Tom prilikom su je osuđivali, komentirajući kak su joj se vidjeli najintimniji dijelovi tjela, a sve zbog previše visokog šlica na haljini.

Cardi je onda odlučila da pokaže svima što znači kada se nešto stvarno vidi.

S podignutom nogom ona je pokazivala ljudima gdje se nalazi njezina vagina i objašnjavala čemu ona služi, na vrlo nepristojan način.

“Hej vi svi je***i koji idete okolo i photoshopirate moju sliku, govorite da mi se vidi vagina. To je ovaj dio baš ovdje, dio koji pruža utjehu penisima. Znate o čemu govorim? Ovo je dio tijela gdje radite one pokrete unutra, pa napolje, to je ono što moj crnjo osjeća. To je moje dupe. Svi očajnički želite da vidite moju p****, trebalo je da me gledate dok sam bila striptizeta i promovirala sebe na taj način. Sada je kasno!”, govorila je ona dok se “pljeskala” šakom po pozadini i vagini.

Screenshot

Mnogi su se pak složili da je najbolji dio videa bio kada je njen muž slučajno uletio u sobu i brzo pobjegao kada je vidio šta Cardi radi.

Video je ubrzo obrisan, a reperica je onda čak objavila i izvinjenje fanovima zbog svega.

“Hvala vam svima na podršci. Znam da sam jedna luda kučka i da se previše slobodno izražavam. Znam šta mislite sada, ali ostanite uz mene, ne mislim nikome ništa loše. Hvala vam još jednom što me podržavate i što ste uz mene”, napisala je Cardi.

 Izvor: Instagram

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...