Premium bežični usisivači stvorili su dovoljno veliku snagu kako bi pomogli Sierrai da savlada 33 sprata poslovne staklene zgrade.

Uz pomoć samo dva LG CordZero™ vakuumska usisivača na leđima, profesionalna penjačica Amerikanka Sierra Blair-Coyle uspješno se popela na staklenu zgradu visoku 140 metara.

Snažne performanse CordZero™ tehnologije došle su do izražaja kada se kompanija LG udružila sa Sierom i stvorila jedinstveni uređaj za penjanje pomoću usisnih jastučića i lagane i dugotrajne litijum-jonske baterije koja je sastavni dio uređaja.

Noseći dva vakuumska usisivača do 33. sprata poslovne zgrade, premium bežični usisivači stvorili su dovoljno veliku snagu kako bi pružili podršku Blair-Coyle, dok se ona pažljivo penjala prema krovu.

Ovaj poduhvat je prvi ovakve vrste i obavljen je za manje od 30 minuta, uz samo jedno zaustavljanje kako bi penjačica uzela novi par vakuuma.

LG Smart Inverter Motor™ pruža najmoćnije performanse u kategoriji bežičnog vakuum usisivača, kombinirajući visoku efikasnost i trajnost u kompaktnom kućištu. Smart inverter motor™ je u prosjeku 28 posto manji, 24 posto lakši i 13 posto efikasniji od konvencionalnih vakum motora.

Napajanje motora vrši vrlo efikasna PowerPack™ 80V litijum-jonska baterija, koja obezbjeđuje i do 40 minuta snage u redovnom režimu rada nakon svega četiri sata punjenja.

KOMENTARI:
Loading...