Nakon što je prije nekoliko mjeseci izašao snimak na kojem se može vidjeti kako jedan od najboljih napadača na svijetu lično intervjuiše buduće zaposlenike, jučer je u javnost izašao i novi treći video snimak.

Treći u nizu promotivnih videa jednog brenda u vlasništvu Zlatana Ibrahimovića opet je nasmijao njegove navijače, ali ne samo njih.

Ovaj put pored Zlatana u glavnoj ulozi je i jedna djevojka iz Finske koja se prijavila za posao prodavačice. Intervju za posao je išao i dobro, dok Ibrahimović nije djevojku pitao ko joj je najbolji nogometaš na svijetu.

Ova se malo zbunila i izabrala jednog nogometaša što nije otkriveno u videu. Ibra ju je upitao da li zna s kime razgovara i da joj o tome ovisi posao. No, mlada Finkinja je odgovorila kako je bilo preočito da izabere baš svog budućeg šefa.

”Ok, pošteno”, priznao je Ibra.

Onda ju je pitao za jednog drugog nogometaša, čiji je identitet također ostao skriven, no većina medija je sudeći po odgovorima djevojke logično zaključila kako se radi o Cristianu Ronaldu.

”Ne volim ga. On je glumac, pada prelako i uvijek mora izgledati savršeno s puno gela na kosi. Nije uopće moj tip”, iskrena je bila kandidatkinja za posao zbog čega je dobro nasmijala slavnog nogometaša.

”Iskrenost je upravo ono što tražimo. Hvala Nicole”, rekao je zadovoljni Ibra i napustio prostoriju.

KOMENTARI:
Loading...