Neno Murić objavio je pjesmu “Ponoć” iz filma “Toma” Dragana Bjelogrlića.

Cover verziju Neno je snimio sa Vokalno instrumentalnim sastavom Club na poziv muzičara Filipa Miovčića, klavijaturiste koji je zadužen za mix i mastering.

– Dobio sam poziv da otpjevam pjesmu na neki svoj način, a posebne emocije donijela je i pjevačica Jovana Gajović. Filip je znao da sam veliki poštovalac Tomine muzike i neprikosnovenog kralja kafane, boema i muzičara. Kada mi je rekao da ćemo sve snimati u restoranu Bob na Trebeviću, bio sam oduševljen jer znam da je legendarni Toma Zdravković većinu svojih spotova snimio upravo na tom mjestu i imao posebnu vezu sa Sarajevom. Kako je i sam film poklon vrsnim umjetnicima, tako je i ovo moj poklon muzičaru koji nas je na neki način zadužio svojom umjetnošću i inspirisao na ovakvu muziku – kaže Murić.

Spot je objavljen na Youtube kanalu Nene Murića, a snimio ga je Alen Alić.

Film “Toma” govori o životu legendarnog pjevača narodne muzike Tome Zdravkovića, a naslovnu numeru “Ponoć” komponovao je Željko Joksimović zajedno sa Tozovcem i do sada broji skoro 4 miliona pregleda. Riječ je o duetu Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić koji nikada nisu snimili.