- Oglas-

Glumica Rebel Wilson za People je otkrila u čemu je tajna njenog velikog gubitka kilograma.

Četrdesetogodišnja Rebel izgubila je 20 kilograma nakon što je, kako kaže, donijela odluku o promjeni načina života, a ovu godinu naziva svojom godinom zdravlja.

Velik utjecaj na njeno drastično mršanje imao je prelazak na prehranu s visokim udjelom proteina, otkrila je za People.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

– Prije bih vjerovatno jela oko 3.000 kalorija dnevno, a pošto su to uglavnom bili ugljikohidrati, svejedno bih bila gladna. Zbog toga sam prešla na prehranu s visokim udjelom proteina, što mi je predstavljalo izazov jer nisam baš jela previše mesa inače. Sad jedem ribu, losos, pileća prsa – kaže Wilson i napominje da i dalje ima sedmica kada “vara”.

– Ne mogu vam sve sedmice biti “zdrave”, neke jednostavno možete otpisati i ništa ne možete napraviti oko toga – priznala je.

Dodala je da pokušava postići ravnotežu, ukupnu zdravu ravnotežu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

– Ništa nije zabranjeno. Nekad ću otići po burger i pomfrit, pojest ću i osjećat ću se dobro – kaže i otkriva da joj je karantin pomogao da se više usredotoči na sebe.

– Zaista sam to doživjela kao vrijeme da se stvarno dobro odmorim od stresa jer je većina mog stresa povezana s poslom. Mislim da mi je to općenito usporavanje pomoglo. Emocionalno sam se prejedala. Nisam se dovoljno voljela, a na kraju se sve svodi na ljubav prema samom sebi i samopoštovanje – kazala je Wilson.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)