Odgoj djeteta je zaista ozbiljan posao koji je pun nezaboravnih i smiješnih iskustava. Donosimo vam neke od najurnebesnijih izjava očeva o njihovom “najtežem” poslu.

1. Najbolja stvar kod davanja imena djetetu je što shvatiš koliko ljudi zapravo mrziš.

2. Tata: Mama vam je rekla da ideš u krevet.
Trogodišnjak: Strašno čudovište je u mom ormaru.
Tata: Strašnije od mame?
Trogodišnjak: *trči u krevet*

3. Gledam djecu kako se igraju skrivača u parku i moj sin se ‘sakrio’ iza prozirne lančane ograde. Sretan sam jer znam da ne moram stavljati na stranu novac za fakultet.

4. Kći: Tatice mogu li ti otkriti tajnu?
Tata: Naravno mila.
Kći: *primi ga rukama za lice* Upravo sam kakala i nisam oprala ruke.

5. Moj dvogodišnjak je shvatio kako se upravlja daljinskim upravljačem za televizor, ali ne može pogoditi usta kada jede špagete.

6. (u 5.45 ujutro, tihim glasićem)
Četverogodišnja kći: Tatice, ne moraš ustajati. Sama ću sebi napraviti doručak. Reci mi samo kako se uključuje štednjak?
Tata (na nogama): Budan sam!

7. Nemoj me pitati jesam li vidio taj novi film. Imam četiri kćeri. Ako u filmu nema princeza koje pjevaju, odgovor je ne.

8. Stalno googlam: Kako dati djecu na usvajanje?. Nadam se da će to moja djeca vidjeti u historiji pretraživanja i shvatiti da se ne šalim.

9. Otac: Laku noć, djeco.
Djeca: Laku noć, tata.
Otac: Laku noć čudovište koje jede zločestu djecu
Žena: (preko radija ispod kreveta) NOĆ

10. Moj sin je napokon dovoljno visok da može upaliti svijetlo. Nemoj dolaziti kod mene ako ne voliš rave partije ili ne želiš dobiti napad, prenosiZadovoljna.hr.

KOMENTARI:
Loading...