Strani mediji su crveni tepih Met Gale već proglasili “najskandaloznijim dosad”, a tome je svakako pridonijela i Lady Gaga, zvijezda večeri koja je izvela striptiz.

Lady Gaga se najprije pojavila u ogromnoj ružičastoj toaleti sa šlepom od 7 metara koji se vukao iza nje. Bila je okružena svojom čitavom modnom svitom koja se savršeno koreografirano kretala iza i oko nje, a nosili su i kišobrane (iako kišilo nije i crveni, odnosno u ovom slučaju ružičasti tepih je natkriven).

Embed from Getty Images

No, to za Gagu nije bilo dovoljno. Pjevačica je zatim počela skidati sloj po sloj svoje kombinacije te je tako prikazala četiri dramatične transformacije koje su ukrale svu pozornost večeri. 

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Ogromnu ružičastu toaletu odbacila je da bi ostala u asimetričnoj crnoj haljini, a jedan od kišobrana nastavila je držati u ruci. Zatim je skinula i tu crnu haljinu da bi ostala u ružičastoj slip on haljini, a onda je uslijedio potpuni šok za okupljene – Gaga je skinula i tu slip on haljinu te ostala samo u crnom donjem rublju i svjetlucavim najlonkama te je time završio njezin striptiz na crvenom tepihu.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...