Ermin Redžić Bubi je usred Beograda zapjevao “Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac” a beogradska publika ga zavoljela na prvu i s njim pjevala od prve do zadnje riječi najveći hit Bijelog Dugmeta.

Bubi je napravio nevjerovatnu atmosferu , dobio je svih 6 glasova žirija i još jednom pokazao zašto ga publika voli. Žiri je oduševljen Bubijem a nisu mogli kriti riječi hvale da će Bubi biti velika zvijezda jer je drugaciji od ostalih , pun energije i posjeduje vrhunski glas a pritom jako skroman i jednostavn momak.

Bubi na svojim nastupima pjeva i narodne, zabavne pjesme i pravi sjajnu atmosferu u klubovima a večerasnji nastup mu je donio veliku popularnost u Bosni i šire. Direktor Grand produkcije Saša Popović nije mogao sakriti svoje oduševljenje , te je napomenuo žiriju da je i on šokiran pozitivno te da je ovaj nastup 200 % bolji od prvog.

On je izjavio da su mu Zvezde Granda sada potpuno promijenile život i planove , te da je presretan što ga i žiri i publika u Beogradu toliko vole. Od sada takmičari u Zvezdama Granda moći ce imati svoje generalne sponzore koji će ih podržavati a oni ih zauzvrat reklamirati u najgledanijem showu što će dodatno olakšati učešće kandidatima iz BiH u Zvezdama Granda. Oni koji žele podržati Bubija mogu ga kontakirati putem njegove officijelne stranice na facebook.

KOMENTARI:
Loading...