Kada je u pitanju horoskop, suprotnosti se privlače.

Svaki znak zodijaka ima svoj suprotni par, a ljudi rođeni u oprečnim horoskopskim znakovima obično imaju najbolje veze, piše Cosmopolitan.

Otkrijte koji je znak suprotan vašem i zašto biste bili odličan par.

Ovan i Vaga

Ovnovi su samotnjaci, a Vage najviše uživaju u društvu pa se savršeno upotpunjuju po tom pitanju. Vage uključuju Ovnove u društvo, a Ovnovi uče Vage kako se posvetiti sebi. Također, Ovnovi su impulzivni, a Vage izbjegavaju konflikt po svaku cijenu pa ih mogu naučiti i kako da se smire.

Bik i Škorpion

Iako su oba znaka fokusirana na novac, Bikovi su puno oprezniji s njim, dok Škorpioni uživaju u trošenju. Stoga Bik može Škorpiona naučiti kontrolisanju, dok će Škorpion pomoći Biku da malo otpusti kočnice i uživa u životu.

Blizanac i Strijelac

Ovim suprotnim znakovima zajednička karakteristika je radoznalost, no dok se Blizanci fokusiraju na detalje, Strijelci gledaju širu sliku. Zato su zajedno nezaustavljivi. A iako su Brad i Angelina prekinuli (ona je Blizanac, a on Strijelac), njihova veza, koja je osim njih dvoje, zabavljala i sve druge, savršen je primjer toga kako zajedno funkcioniraju ova dva znaka.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...