Mnogi parovi imaju popis mjesta na kojima žele voditi ljubav ili su jednostavno spontani pa to obave gdje god stignu, no mjesta s popisa trebali bi svakako izbjegavati. Negdje ipak treba povući granicu.

U autu – dok vozite
Ako se već morate seksati u autu, obavite to dok ste parkirani.Ili
na semaforu, nekima će i to biti dovoljno. Nedavno istraživanje provedeno na sveučilištu u Južnoj Dakoti otkrilo je da je čak 33 posto muškaraca i 9 posto žena imalo neki oblik spolnog odnosa dok su bili za volanom.

Trećina njih je priznala da su za to vrijeme vozili prebrzo, trećina da su čak završili u suprotnom smjeru, a 11 posto ih priznaje da su ispustili volan.

Nesreće uzrokovane seksom za volanom nisu ništa novo, no vrlo je lako spriječiti ih – jednostavno se ne seksajte za volanom!

Na pijesku
Seks na plaži može biti odličan, no samo pod uvjetom da klonite pijeska. Doktorica Alyssa Dweck tvrdi da pijesak, ako se uvuče u genitalije, može imati razne posljedice, od boli i krvarenja pa sve do upala. No, ako možete sačuvati genitalije od pijeska, neka i plaža bude vaše igralište.

U šumi
Dweck tvrdi da je u svojoj karijeri liječila mnoge parove koji su odlučili šetnju šumom iskoristiti za malo avanturističkog seksa. Doktorica tvrdi da je uklonila mnogo krpelja sa ženskih genitalija tijekom godina, a još je više onih koje su imale bliski susret s otrovnim bršljanom.

U vodi
Seks u vodi može biti itekako bolan. Voda ne samo da može odstraniti kondom, učiniti da genitalije partnera zaglave već i učiniti vaginu suhom i seks učiniti bolnim za oba partnera. Naime, voda ispire prirodnu vlažnost vagine, pogotovo ako je slana ili klorirana.

S druge strane, ako voda nije dovoljno klorirana, voda može širiti infekcije koje će biti još gore za vaše genitalije pa je zbog toga najsigurnije seksati izvan vodenih površina.

Na balkonu
Ava Cadell, seksologinja iz Los Angelesa, tvrdi da je sve više nesreća ljudi koji žele biti romantični ili avanturistični pa vode ljubav na balkonu. Nedavno je par studenata iz Londona poginuo nakon što su pali sa šestog kata dok su se seksali na balkonu.

U uredu
Osim ako ne mrzite svoj posao i želite dobiti otkaz, seksu u uredu je vrlo loša ideja, a rizik je prevelik u odnosu na nagradu. Iako je to jedna od avantura kojom ćete se moći hvaliti prijateljima, na vama je da procijenite što sve može poći naopako i je li takvo nešto vrijedno vašeg posla.

Na zabranjenim mjestima
Iako vam je možda uzbudljiva pomisao na seks na zabranjenim mjestima, poput seksa u parku, ako je protuzakonito – ne isplati se riskirati. Sigurnosne kamere, prolaznici s mobitelima… sve je više načina da vas taj čin ‘proslavi’, ali i da zbog njega odgovarate pred zakonom.

KOMENTARI:
Loading...