Gosti na vjenčanju vjerovatno su mislili da vide trostruko kada su se ove tri identične sestre pojavile u istim vjenčanicama i sa istom frizurom, a sigurni smo da ni mladoženjama nije bilo baš svejedno. Trojke Rafaela, Rochele i Tagiane Bini, rođene su istog dana, gotovo je nemoguće razlikovati ih, vole iste stvari, a sada imaju i isti datum vjenčanja.

Dvadesetdevetogodišnje sestre iz Paso Funda u južnom Brazilu su čak nosile i iste vjenčanice, imale istu frizuru i bile identično našminkane.

Jedini način da ih zbunjeni prijatelji i članovi porodice razlikuju bila je različita boja bidermajera.

Čak su i mladoženje Rafael, Gabriel i Eduardo priznali da su bili pomalo zabrinuti da ne pomiješaju svoju ženu sa nekom od njenih sestara tokom razmjene zavjeta, jer su ih djevojke ponekad namjerno zbunjivale koja je koja, piše Daily Mail.

„Jednom smo svi zajedno bili u kuhinji i pravili večeru. Rochele, koja je sa Gabrijelom, prala je sudove, dok je Rafaela kuhala. Dok smo razgovarale, neprimjetno su zamijenile mjesta. Prišao sam Rafaeli sa leđa da je zagrlim, kad sam odjednom shvatio da grlim pogrešnu djevojku“, ispričao je Rafael, sadašnji Rafaelin muž.

Međutim, na najvažniji dan, mladoženje ipak nisu imale problema da prepoznaju ženu svog života.

„Čim su ušle u crkvu prepoznao sam je, bila je najljepša“, kaže Eduardo koji je oženio Tagiane. Sestre su ispričale kako su oduvijek bile veoma bliske i još od malena imale ista interesovanja.

Njihovi roditelji Pedro i Salete predložili su da se sva tri para vjenčaju u istom danu. Jedino je bio problem kako će Pedro izvesti sve tri djevojke odjednom pred oltar.

„Odlučili smo da ćemo zajedno prošetati do pola puta, a onda ću jednu po jednu dovesti do oltara“, objasnio je Pedro Bini.

Prva koja je odvedena do oltara bila je Tagiane, najstarija od sestara.

„Pokušala sam da zadržim emocije, ali nisam uspjela. Vidjeti mog tatu pored mene, u tom trenutku – to je osjećaj koji ne mogu da opišem“, ispričala je Tagiane.

KOMENTARI:
Loading...