Svoje omiljene poslastice rado jedemo, ali se često pitamo zašto nešto tako fino dolazi uvijek u tako malim pakovanjima.

Koliko smo samo puta poželjeli da je kuglica Ferrera velika poput fudbalske lopte ili da je gumeni medo veličine plišanog medvjeda? Vjerojatno prečesto.

No, sada naš nedosanjani san može postati stvarnost. Postoje ljudi koji imaju recept za našu omiljenu hranu, ali koja je troduplo veća od originala.

Donosimo vam kako izgledaju ogromne verzije hrane:

Hamburger koji je dovoljan za cijelu porodicu
Mmmmm pa tko ne bi htio pojesti ovoliki hamburger. Oni jako gladni bi ga ostavili samo za sebe, ali ovo je zapravo “family-sized” burger.

Ekstra veliki Oreo
Ljubitelji slatkog znaju dobro koje su čari Oreo keksa, ali i čokolade s Oreom. Pazite na šećer jer postoji recept za ogromni Oreo.

Ferrero Rocher “kuglica” koja je veća od naše ruke
Vjerojatno ne postoji osoba na svijetu koja ne voli Ferrero, a ako postoji onda ne zna koju raspodiju slatkog propušta. Vjerujemo da će mnogi probati ovaj recept.

Veliki sladoled- sendvič
Ovo je neizostavna poslastica svačijeg djetinjstva. Najbolju kombinaciju ikada čine sladoled i sendvič!

Ogromni gumeni medo
Fanovi gumenih bombona konačno mogu odahnuti jer se može napraviti gumeni medo veličine plišanog mede. Uzbuđeni? I trebate biti jer ovo se ne viđa često.

Super velika Mars čokoladica
Rijetko tko ne voli čokoladu Mars ili Snickers, a sigurno ne postoji netko tko ne bi volio veeeliku verziju Mars čokoladice. Kako ju zagristi? Ma kog briga, vrijeme je da je napraviš!

XXL Kit Kat
Onaj kome manja verzija čokoalde Kit Kat nije dovoljna sigurno će posegnuti za XXL verzijom ove poslastice. Ova čokoladna bomba sve će oboriti s nogu.

Za sve ljubitelje omiljenih poslastica recepte možete pogledati u videu.

KOMENTARI:
Loading...