Dva dana prije ženidbe sina predsjednika RS-a Milorada Dodika na njihovom porodičnom imanju nadomak Banja Luke vladalo je mobilno stanje kako bi sve bilo spremno za doček 450 zvanica, pred kojima će Igor i Ivana sutra izgovoriti sudbonosno “da”, prenosi Blic.rs.

Jučer su najzaposleniji bili električari koji su postavljali mobilne trafostanice za veliki bijeli šator za odabrane goste, koji će na imanje u Bakincima moći da uđu samo sa pozivnicom.

Kako srbijanski “Blic” saznaje, Dodikovi će slaviti dva dana, a drugog dana ugostiće još oko 300 zvanica!

Među zvanicama će biti brojne poznate ličnosti iz svijeta politike, estrade, biznisa, umjetnosti i sporta, a za muziku će biti zaduženi “Alegro bend” i Aco Pejović.

642071-banjaluka02-sator-za-svadbu-na-imanju-milorada-dodika-foto-sinisa-trkulja-f

Imanje na kojem će biti održana svadba

Nakon sječenja torte slavlje će uljepšati Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić, koje je Dodik pozvao kao goste jer su njegovi omiljeni pjevači.

Ceca i Miroslav su spremili koverte sa novcem za mladence, ali i poseban repertoar.

– Putujem kod Dodika na veselje i ne sumnjam da će biti veselo, jer je on meraklija i veseljak. Dugogodišnji smo prijatelji i pozvao me je prije svega kao gosta, a naravno da ću i zapjevati da bih doprinio atmosferi. Njegove omiljene pjesme su “Naljutićeš me ti” i “Božanstvena ženo”, sigurno ću ih otpjevati tada – rekao je Ilić.

S obzirom na to da se Ceca na većini svadbi uhvatila mikrofona iako je bila gošća, očekuje se da će i na vjenčanju Dodikovog sina zapjevati.

stanija-bodi

Stanija: Zovu me Dodikova snajka!

Starleta Stanija Dobrojević je bila u vezi sa Igorom Dodikom, zbog čega je u RS-ui dalje zovu Dodikovom snajkom!

– Kada dođem u RS, oni me nazivaju svojom snajkom. Doduše, nesuđenom snajkom! – kaže kroz osmijeh Stanija.

Tvrdi da nije znala da joj se bivši ženi.

– Dečko se ženi i želim mu sve najljepše, zaista – ističe Stanija, a na pitanje da li je priželjkivala pozivnicu, odgovara:

– Nećemo da potežemo te teme i da dajemo povoda za razne priče.

Starleta pakuje kofere i ponovo odlazi u Ameriku.

– Moj život je u koferima. Uvijek sam spremna za put – kaže Stanija.

KOMENTARI:
Loading...