Cecil Chao, milijarder iz Hong Konga, nudi dogovor iz snova. No, samo na prvu. Naime, Cecil nudi 180 miliona dolara bilo kojem muškarcu koji je voljan oženiti njegovu kćerku. Njegova odrasla kćerka odmahnula je na očeve prijedloge, no on se ne da. Cecilov problem je što je njegova kćerka lezbejka te je u sretnoj partnerskoj zajednici.

Chao se s tim ne može pomiriti pa je odlučio dati pozamašnu svotu muškarcu koji bi uvjerio njegovu kćerku Gigi da se uda. Dobio je više od 20 hiljada odgovora na svoju ponudu, no nitko nije bio dovoljno uvjerljiv. Otad je ponudu dizao, ali nikako da dobije što želi. Jasno – jer je Gigi lezbejka. U intervjuu je komentirao svoj bizarni potez. ‘Ne želim se miješati u privatni život moje kćeri. Nadam se da će imati dobar brak i djecu, koja će naslijediti moj posao’, priča Cecil. Dodao je da misli da nije kasno da Gigi promijeni seksualnu orijentaciju, prenosi Dnevnik.hr.

Gigi je putem novina ocu napisala pismo u kojem mu je poručila kad će se udati za muškarca. Postoji način, no vjerujemo da je Cecilu to neprihvatljivo. ‘Budući da moj otac misli da je tako lako promijeniti se i biti heteroseksualna, dajem mu da sam to dokaže. Udat ću se za muškaraca kad se i on vjenča za muškarca’, napisala je Gigi. Shvaća svog oca u jednu ruku pa mu se i ispričala. ‘Oprosti što sam te zavlačila i tjerala da misliš da sam lezbejka samo zato što nema dobrih muškaraca u Hong Kongu. Ima ih jako puno, samo što nisu za mene’, zaključila je Gigi svoje pismo.

KOMENTARI:
Loading...