Nakon mjesec dana romantične veze, pjevačica Miley Cyrus (26) i blogerica Kaitlynn Carter (31) su prekinule, prenosi magazin People.

Iako su okončale vezu, djevojke će ostati bliske i dalje.

– Prekinule su, ali su i dalje prijateljice. Oduvijek su prijateljice i bile su tu jedna za drugu kad su se razvodile. Samo više nisu u romantičnoj vezi – rekao je izvor blizak bivšem paru.

Nakon što su se djevojke prethodno razvele od bivših supruga, živjele su zajedno u Los Angelesu.

Kaitlynn se nedavno razvela od Brodyja Jennera (36), sina Caitlyn Jenner (69), a Miley od glumca Liama Hemswortha (29). Kaitlynn je dva dana prije nego što je Miley objavila da se razvodi od Liama podijelila njihove zajedničke fotografije s jahte, a nakon što su ih paparazzi snimili kako se ljube, pjevačica je odlučila priznati da više nije u braku.

Izvori bliski paru komentirali su kako pravi razlozi njihovog razvoda leže u Liamovim porocima i Mileynoj nevjeri. Pjevačica je navodno pokušala spasiti brak, no nije mogla preći preko toga da Liam puno pije i konzumira droge.

– Kao bivšoj ovisnici to joj je jako teško palo i jednostavno nije mogla preći preko toga – rekao je bliski izvor za TMZ.

Ipak, u cijeloj priči nije Liam jedino crna ovca. Glumac tvrdi kako je razlog njihovog razvoda Mileyna nevjera.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...