17.1 C
Bosanska Krupa
Nedjelja | 26. Juna 2022.

Meghan Markle nude šest miliona dolara za dvije minute u seriji “Suits”

- Oglas-

NBC Universal, vlasnik franšize “Suits”, u kojoj je glumila i Meghan Markle, nudi vojvotkinji od Sussexa multimilionski iznos samo kako bi se ponovo pojavila na nekoliko minuta u ulozi Rachel Zane.Čak su iz NBC-ja otišli tako daleko da su rekli kako bi bilo poželjeno da se i beba Meghan Markle i princa Harryja nađe u nekoliko kadrova.

Izvor blizak producentima serije kazao je za The Mirror da se kompletno snimanje kadrova s Meghan Markle može obaviti za pola dana ili čak i manje.

“Još ne raspolažemo konačnim iznosima, ali pregovori će se vjerovatno otvoriti u bliskoj budućnosti. Čuo sam da se radi o sumi u rasponu od dva do šest miliona, što je zaista ogroman novac, ali bitno je napomenuti kako bi to bio jedan od najvećih marketinških poteza u historiji televizije”, dodao je izvor.

Posljednji nastup Meghan Markle u popularnoj američkoj televizijskoj seriji zabilježen je 25. aprila prošle godine i to samo nekoliko sedmica prije vjenčanja s princom Harryjem u maju.

Novac koji planiraju izdvojiti za angažman vojvotkinje od Sussexa bit će preusmjeren u kasu humanitarne organizacije po želji Meghan Markle.

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci