Tanja Đukić (24), srpska manekenka koju je momak Čagri Tortop, inače turski državljanin, brutalno pretukao 2. juna u zajedničkom stanu u Istanbulu, otkrila je da je nasilni Turčin isto uradio i bivšoj djevojci.

– Budi jaka djevojko. Volim te – napisala je kratko na Instagramu bivša djevojka Čagrija Tortopa, koja je sa njim bila u emotivnoj vezi prije Tanje.

Ovu poruku manekenka je podijelila na svom Instagram profilu, i na nju odgovorila dirljivim riječima otkrivajući da je i ona preživjela batine od Tortopa: “Ti me najbolje razumješ kao njegova bivša djevojka koja je prošla kroz istu torturu”.

Nasilje koje je zgrozilo srbijansku i tursku javnost dogodilo se 2. juna, nakon što je Čagri sačekao Tanju poslije jednog snimanja. Svađa je izbila još u kolima, jer je Turčin umislio da Tanja flertuje sa fotografom. Međutim, pakao je nastao kada su stigli u stan.

Sputio je roletne, strgao sa nje svu garderobu, a onda je krenuo da je tuče… Šutirao je gdje je stigao, udarao je rukama i raznim drugim predmetima. Nesretna djevojka se u nekom momentu čak i onesvijestila, nakon čega ju je odvukao u kupatilo i polio hladom vodom uz rečenicu: “Vidiš da si ipak živa”.

Batinjanje je prestalo kada je odlučio da je zaključa u jednu od soba. Cijelu noć je, kaže, trpela jake bolove, glad i žeđ. Kada je svanulo, Turčin je ušao u sobu i podmetnuo joj grlo pod nož.

Obećala mu je da ga neće prijaviti, da mogu da nastave dalje jer se vole, a sve kako bi što prije uspjela da pobjegne iz kandži monstruma. Tako je i bilo. Kada ju je pustila, otrčala je do prvog kafića odakle je pozvala policiju.

Istog dana, Tanjina majka došla je po nju u Tursku, jer zbog povreda nije mogla da putuje niti da se samostalno kreće. Ni dolazak u Srbiju joj, kaže, ne uliva osjećaj sigurnosti.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...