Kraljica provokacija i ovoga je puta odlučila uzburkati vode, pa su prateći plesači u jednom trenutku nastupa na pozornici nosili izraelsku i palestinsku zastavu, čime je razljutila i organizatore koji su potvrdili da to nije bilo unaprijed pripremljeno.

‘Evrovizijsko muzičko takmičenje nije politički event i Madonnu smo s tim upoznali’, stoji u službenom priopćenju organizatora.

No to je ipak donekle ostalo u sjeni njezinog nastupa u kojem su do izražaja došle njezine slabašne vokalne sposobnosti.

Prvu je otpjevala pjesmu ‘Like a Prayer’, hit star 30 godina, no to nije zvučalo ni približno onako kao što bi trebalo. Madonna je muku mučila da pogodi ton, a ništa manje ‘impresivan’ nije bio ni njezin nastup s reperom Quavom, s kojim je izvela novu pjesmu ‘Future’.

Bilo je to dovoljno da se užare društvene mreže, a komentari su bili svakakvi.

‘Kakvo sramoćenje’, ‘Je li ovo sprovod Madonnine karijere’, ‘O bože, Madonna je izgubila glas’, ‘Nula bodova za Madonnu’, samo su neki od komentara.

No, našlo se i onih koji su stali u njezinu obranu, tvrdeći da umjetnici ne trebaju imati samo glas, već i znati prenijeti poruku, pozdravivši njezin politički istup.

Controversy: Organisers also said a section of the musician's performance, during which dancers wore Israeli and Palestinian flags on the backs of their outfits, was not an approved part of the act  Disappointed: Madonna left Eurovision fans disappointed on Saturday night as she performed 1989 hit Like a Prayer at the 64th Song Contest, which saw Holland triumph at the competition at the Tel Aviv Fairgrounds in Israel

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...