Sin predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, Igor Dodik, važio je za velikog zavodnika, ali je odlučio da cijeli život provede sa Beograđankom.

Igor Dodik je suprugu Ivanu Pešukić upoznao tokom studija na Univerzitetu Bokoni u Milanu prije nekoliko godina.

Prema pisanju Blica, zaljubili su se na prvi pogled, ali su tek prošle godine odlučili da se vjenčaju. Na Đurđevdan, Ivanini roditelji su bili gosti na slavi Dodikovih, a u to vrijeme su i saznali da je mlada u drugom stanju.

Po povratku u Laktaše, Igor je navodno zaveo srpsku starletu Staniju Dobrojević, koja tvrdi da je u Republici Srpskoj zbog toga i dalje zovu „Dodikova snajka“. Imao je još nekoliko kraćih romansi, a najozbiljnija je bila sa Arijanom Demirović iz Bihaća, kćerkom nekadašnjeg fudbalera Irfana Demirovića. Međutim, ta veza je bila osuđena na propast jer je navodno protiv nje, osim Milorada i Snježane Dodik, bila i njena porodica.

Osim poznatih lica sa estrade, iz političkog života, kulture i sporta, kao i biznismena iz čitavog regiona, Milorad Dodik je na svadbu svog sina pozvao i mnoge komšije i prijatelje iz Bakinaca i rodnih Mrčevaca.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić povjerio se prijateljima da mu je žao što zbog poslovnih obaveza ne može da stigne na Dodikovo veselje, kao i da ga je poziv predsjednika Republike Srpske veoma obradovao. Vjenčanje je organizovano u luksuznom šatoru na porodičnom imanju Milorada Dodika.

Dodikovi su na veselje stigli oko 17 sati u desetak blindiranih automobila pod policijskim obezbjeđenjem, a imanje je sve vrijeme nadlijetao helikopter. Oni koji nisu među zvanicama nisu mogli da se približe imanju.

Veselje je zvanično počelo u 17:30, a osim mladenaca i njihovih roditelja, najveselija je bila mladina sestra bliznakinja Bojana, koju su gosti, čak i bliska rodbina, od Ivane razlikovali samo po toaleti.

Uzbuđenje nije krila ni mladoženjina starija sestra Gorica, koja se pred put pohvalila kolegama u radio-stanici u Aleksandrovcu da joj se snaha mnogo dopada.

Igor Dodik je, prema tvrdnjama njegovog oca Milorada, nezaposlen. Prijatelji porodice Dodik kažu da se Igor uglavnom bavi proizvodnjom voća, zajedno sa stricem i rođacima. Ima na stotine hektara pod zasadom jabuke, ali i drugog voća. Čime će se baviti mladi bračni par, da li će se zadržati u voćarstvu ili pokrenuti novi biznis, još je nepoznato.

KOMENTARI:
Loading...