U petak je goruća tema svjetskih medija bilo jednostavno pitanje: Da li je najpopularnija svjetska starleta Kim Kardashian prekopirala imidž srpske pop zvijezde Jelene Karleuše?!

Ovu informaciju lansirao je američki magazin “US Weekly”, a zatim su se istim pitanjem bavili brojni svjetski mediji poput “DailyMail-a”, “Cellebuzz-a”, “Cosmopoliran-a”, “Elle-a”, kao i mnogi drugi, kako američkih i evropskih, tako i afričkih i azijskih medija.

Ipak, sem onih koji tvrde da je Kim očigledno prekopirala Karleušin imidž, bilo je i onih koji vjeruju da starleta nije imala načina da sazna za srpsku zvijezdu i da ona nikada nije ni čula za nju, uprkos tome što su o JK do sada pisali mnogi svjetski mediji.

Ipak, prije skoro dva mjeseca, portal Opera17.com je objavio tekst pod naslovom “Mnogo joj se dopala Karleušina odijevna kombinacija”, a sve zbog situacije kada je rođena sestra Kim, Khloe Kardashian, bila oduševljena Jeleninom odijevnom kombinacijom i lajkovala joj fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Dakle, situacija je jednostavna – ako Kim prije toga nije čula za Karleušu, onda ju je sestra uputila i pokazala joj njene fotografije! Ništa jednostavnije!

KOMENTARI:
Loading...