Lusi i Ana ponosno ističu kako 24 sata dnevno provode zajedno, spavaju u istom krevetu, isto se oblače, imaju zajednički fejsbuk profil i posao, a kao da to nije dovoljno, ove dvije djevojke dijele čak i momka, piše Blic.

Ni tu nije kraj. Lusi i Ana zajedno su se zaputile kod plastičnog hirurga ne bi li nestale i najmanje fizičke razlike između njih. Da bi postale u potpunosti identične potrošile su više od 130,000 funti. Kažu da su prezadovoljne. Nakon nepoznatog broja plastičnih operacija ni kompjuter nije mogao da pronađe razlike na njihovom licu i tijelu, pa su proglašene su najsličnijim bliznakinjama na svijetu.

Sestre se nikada se nisu razdvajale. Djevojke koje žive u Pertu u Australiji na Jutjubu zapazili su producenti japanske zabavne emisije. Dobile su poziv za učestvovanje u emisiji u kojoj su se takmičile sa japanskim bliznakinjama, ali to nije bio najveći izazov. Lusi i Ana morale se u prvi put u životu da se razdvoje. Iako je bilo teško, uspjele su u tome.

U privatnom životu, one i dalje sve rade zajedno. Djevojke žive zajedno sa majkom i zajedničkim dečkom, a kako su otkrile, apsolutno ništa ne rade odvojeno ili drugačije.

KOMENTARI:
Loading...