Poznata je činjenica da se širom planete nalazi mnogo država sa prelijepim ženama. Ipak, u nekim krajevima dame se zaista ističu po jedinstvenim karakteristikama poput visine, boje kose ili tena.

Ova lista je napravljena kako bi rangirala 10 zemalja s najlepšim ženama na svijetu.

Ova lista ne govori da žene širom svijeta nisu lijepe, već se fokusira na zemlje u kojima je broj lijepih žena iznad prosjeka.

Italija

Sa idealnom kombinacijom prelijepih tijela i maslinastom bojom kože, Italijanke se nalaze na zadnjem mjestu ove liste najseksepilnijih žena svijeta. Većina Italijanki je vrlo visoka, imaju tamnu kosu i zelene oči. Njihova izvajana tijela su razlog zašto je svijet preplavljen prelijepim italijanskim glumicama. One prate modu i veoma su svjesne svog izgleda.

Ukrajina

Na devetom mjestu se nalaze prelijepe žene neustrašivih i hrabrih karaktera. Ukrajinke spadaju u kategoriju najljepših i najseksepilnijih žena na svijetu. Njihova tijela možda ne krasi plava ruska kosa, ali plave oči, seksi tijela i neprikosnovenu ljepotu – zasigurno imaju.

Argentina

Žene u Argentini također prate trendove, što se mnogo odražava na njihov izgled. Poznate su po tome što dosta brinu o izgledu svoje kože i kose. Da li biste vi odoljeli njihovoj ljepoti?

Francuska

Veoma poznate po svojoj zaigranosti i energiji, Francuskinje spadaju u kategoriju živahnih žena. Njihov karakter se mnogo odražava na njihov odnos sa partnerima. Romantične su i sofisticirane, što znači da Francuskinja neće pasti samo na dječački šarm. One zahtijevaju inteligenciju, sofisticiranost i eleganciju od svojih partnera.

Srbija

Na šestom mjestu liste se nalazi Srbija. Kao nevjerovatan rezultat savršene kombinacije slovenskih i mediteranskih gena, Srpkinje svojim nevjerovatnim tijelima ostavljaju muškarce bez teksta već na prvi pogled. Svijet za njih kaže da imaju skoro idealne proporcije tijela. Savršeno zaobljeni kukovi, duge noge, čvrste zadnjice i savršene grudi su razlozi zbog kojih su se mnogi stranci preselili u Srbiju.

Švedska

One su poznate po visini, plavoj kosi i plavim očima. Muškarci su ih svrstali među najatraktivnije žene na svijetu. Također se smatraju za najvjernije bračne partnerke, a to je tako zbog monogamne prirode vaspitanja. Svi koji su vidjeli Šveđanke znaju da ne mogu odoljeti njihovom zavodničkom pogledu.

Indija

Egzotična privlačnost i elegancija, koja prati Indijke čak i u poznim godinama života, samo je jedan od razloga zašto se ističu po svojoj ljepoti. Žene u Indiji su u stanju da navedu svakog muškarca da klekne pred njih. Njihova sjajna crna kosa, taman ten i veoma nježne ličnosti samo pridodaju njihovoj ljepoti. Posljednjih godina Indijke polako stupaju na evropsku scenu mode zbog svog istančanog stila.

Venecuela

Ponosna ljepotom svojih žena, Venecuela sa može pohvaliti sa mnogo titula Miss svijeta. Venecuelanke izgledaju tako zavodljivo i toliko su lijepe da njihova država ima zakone koji štite njihovu ljepotu. To zvuči nevjerovatno, zar ne?

Rusija

Veoma prepoznatljive po svojoj visini, nevjerovatnoj koži boje snijega i tijelima koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, Ruskinje se smatraju kraljicama ljepote Istočnog bloka. Procenat žena vitkog stasa je daleko iznad prosjeka.

Brazil

Brazil je zemlja prirodnih ljepota i prelijepih žena sa izuzetno zgodnim tijelima. Brazilke spadaju i među najbolje sportistkinje na planeti. Većina žena ima taman ten i smeđe oči, ali ne dajte da vas iznenadi i pokoja plavuša.

KOMENTARI:
Loading...