Ona ima 32 godine, on 60. Pored emocija, spaja ih i ljubav prema komediji, jer su oboje odlični glumci u tom žanru. On je u ovoj priči Rouan Atkinson, nezaboravni Mister Bin (Bean), a žena koja je osvojila urnebesnog Britanca zove se Luis Ford.

Rouan je predan glumi, ali svaku ulogu ostavlja po strani kada dođe vrijeme da preuzme dužnost brižnog partnera 28 godina mlađoj kolegici.

Njihove šetnje Londonom sada su potpuno uobičajena stvar. Dok šetaju zajedno, najčešće se drže za ruke, a glumac nježnim zagrljajem pokazuje koliko je privržen simpatičnoj brineti.

mister-bin-2

Luiz Ford i Rouan Atkinson u šetnji gradom

Njihove dodire jedino mogu da spriječe torbe i kese, ali osmijeh rijetko skidaju sa lica.

Luis i Rouan su započeli vezu prošle godine, ubrzo nakon njegovog razvoda sa bivšom suprugom Sanetri Sastri, sa kojom je bio 23 godine u braku i sa kojom je ima dvoje djece.

Prvi susret mlade glumice i šarmantnog komičara desio se 2012., kad su se oboje pojavili  u “Quartermaine’s Terms”. Ubrzo su se javile simpatije među njima, a novinarima nisu promakli njihovi susreti u Južnom Londonu.

Rouan Atkinson je prvu suprugu, kćerku bogatog indijskog inžinjera, upoznao na “BBC” gdje je ona radila kao šminkerka, a prije nje je bio u vezi sa Lesli Eš.

Njegova sadašnja partnerka, Luiz Ford, rođena je u Londonu, a diplomirala je na “Southampton University”.

KOMENTARI:
Loading...