Ona je model, glumica i modni dizajner. Ali kako je Michelle Keegan postala i najseksipilnija žena?

Zvijezda, koja je počela igrajući Tinu u „Coronation Street”-u, napravila je veliku karijeru. Izglasana je za FHM najseksipilniju ženu na svijetu u 2015. godini. Ostavila je Candle Janner i Jenifer Lawrence ispod sebe.

Michelle (27) je bila 2014. godine druga na listi, a 2013. godine četvrta. Kako je uspjela da se transformiše u najseksipilniju?

Keeganova je iz Manchestera, otac joj je britanac, a majka sa Gibraltara.

Prije nego što je postala poznata, bila je u školi glume u Manchesteru, a radila kao radnica na Manchesterskom aerodromu. Probila se 2007. godine sa ulogom Tine, pobjedivši 900 žena koje su se prijavile na kasting.

Nakon što se probila, radila je kampanje za kozmetičku kuću “Garnier”. Njene tajne savršenog izgleda su jednostavne. Pila je mnogo vode i uvek je skidala šminku prije odlaska u krevet.

Ona je takođe uradila tretman podizanja trepavica, da bi izgledale duže. – Pomaže trepavicama da izgledaju tamnije i sa više volumena – rekla je Michell.

Njena šminka uvijek izgleda fantastično, zato što se vodi time da je „manje, više”.

Glumica čisti kožu svakodnevno i hidrira je dva puta dnevno.

Dan počinje jakim doručkom, koji sadrži omlet na tamnom tostu, sa paradajzom, praćen proteinskim banana šejkom sa puterom od kikirikija. Za ručak jede ćuretinu ili piletinu sa salatom, a za večeru ponovo jede piletinu.

Užina joj se sastoji od voća, orašastih plodova i kokica.

Ona kaže da trenira što više može.

– Ako sam zauzeta, idem barem tri do četiri puta nedeljno u teretanu. Kardio je dobar za preznojavanje, ali mislim da od njega izgledam baš mršavo – rekla je Michell.

KOMENTARI:
Loading...