Ljepoticu ostavio suprug zbog nevaljalih fotografija: Pogledajte kakve je selfije objavljivala na Twitteru

Atraktivna ljepotica se nakon ove suprugove odluke žalila da je nju i njihovog sina ostavio bez ičega, kao i da nije dao nijedno…

Ukrajinska ljepotica Alena Polituka (32) ima svoju armiju obožavalaca koji je prate na društvenim mrežama. Mnogo više nego njen suprug, političar.

Izgleda da je njemu vremenom sve više počelo da smeta to što Alena postavlja oskudne selfije na Tviter, pa je riješio da je ostavi.

Atraktivna ljepotica se nakon ove suprugove odluke žalila da je nju i njihovog sina Aleksandar Polituka ostavio bez ičega, kao i da nije dao nijedno obrazloženje za svoj postupak.

Ipak, njihov zajednički prijatelj ističe da je Aleksandar dugo bio nezadovoljan zbog toga što je Alena svakodnevno objavljivala svoje golišave fotografije na društvenim mrežama i konstantno ga provocirala.

Inače, Aleksandar Polituka ima razvijenu političku karijeru, a pored toga ima i svoju firmu koja se bavi proizvodnjom sapuna. Od početka ukrajinske krize, više puta je donirao veću količinu za vojne svrhe.
Alena je, kako kaže, slomljena zbog ovakve iznenadne odluke svog supruga.

– Nalazim se u vrlo delikatnoj životnoj situaciji. Suprug i ja smo bili u braku više od deset godina, a sada sam ostala sama sa djetetom. Ne razumijem zbog čega nas je napustio? – pita se Alena.

Prema njenim riječima, dobila je dosta poruka u znak podrške, ali i kritika zbog selfija kojim se hvalila po društvenim mrežama.

KOMENTARI:
Loading...