Prelijepa Ana Marija Jurišić, jedna je od naših najuspješnijih manekenki i modela, a to dokazuju brojne titule i uspjesi koje niže. Naime, nakon što je ovog ljeta pobijedila je na prestižnom modnom takmičenju “No1 Model of the World” održanom u Beogradu, Ana Marija je nova Miss Earth Hrvatske.

Kao jedna od ambasadorica zaštite životne okoline 23-godišnjakinja će na ovogodišnjem takmičenju širiti poruku o klimatskim promjenama kroz moto “Rethink, Reduce, Reuse, Recycle, Respect”.

– Veoma mi je drago prvenstveno jer je ovo ekološki izbor i jača svijet ljudi o ekologiji. Naime kroz izbor imam priliku da pokažem svoje zainteresovanje za zaštitu našeg okoliša i pokažem da nije najbitnija ljepota već i humanost i znanje – kazala je Jurišić.

Bh. ljepotica je djevojka ostvarena na više polja, a to dokazuje i činjenica da je ona diplomirana pravnica, višestruka pobjednica teniskih turnira, a odnedavno i vlasnica krune prestižnog modnog izbora “No1 Model of the World”.

Želimo joj puno sreće, a ona sama je svjesna da je na dobrom putu da zajedno s timom Miss Earth Croatia osvoji jednu od kruna u Beču 6. decembra ove godine.

KOMENTARI:
Loading...