Irina Shayk: Uz Ronalda sam se osjećala ružnom!

Ruska manekenka Irina Shayk i nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo prekinuli su početkom godine. Nakon toga Ronalda su povezivali s mnogim ženama, no sve su rekle da im nogometaš nije zanimljiv i da nipošto nisu u vezi s njim.

Ronaldo glasi za jednog od najseksi muškaraca svijeta, a ljepota Irine Shayk nema premca.

Uprkos svoj toj ljepoti, Irina se uz bivšeg partnera osjećala sve samo ne lijepo.

– Ne vjerujem da su pravi muškarci oni zbog kojih se žene osjećaju nesretno, ružno i nesigurno. To nisu muškarci, to su obični dječaci, rekla je Irina u intervjuu za španski časopis Hola, prenosi Mirror.

Manekenka je dodala kako se žena može osjećati loše i ne lijepo samo dok uz sebe ima lošeg muškarca koji za nju nije dobar. Zbog toga se i ona tako osjećala, odlučila je da prekine vezu.

– Mislila sam da sam pronašla svog idealnog muškarca, ali ispostavilo se da sam se prevarila. Moj idealni muškarac je vjeran, iskren i džentlmen koji zna kako se treba ponašati prema ženi, rekla je Irina.

Dodala je kako je bolje biti sam nego u lošoj vezi, ali prije toga nužno je odlučiti šta želite – kakvu vezu i kakvog muškarca – i postupati u skladu s vlastitim željama.

– Ako ste u vezi, trebali bi biti s nekim ko razmišlja isto kao i vi, želi isto što i vi i vjeruje u monogamiju poput vas. Sve ostalo nema smisla – zaključila je Irina.

KOMENTARI:
Loading...