​Bivši muž Klo Kardašian, Lamar Odom, objavio je memoare u kojima je otkrio šokantne detalje iz braka sa popularnom TV zvijezdom.

Kako piše bivši košarkaš, Klo ga je jednom prilikom zatekla u društvu nekoliko striptizeta, dok su još bili u braku 2012. godine.

On je tada rezervisao sobu u hotelu ‘Roosevelt’, gdje se sa golišavim damama družio, uz kokain i marihuanu. Ispričao je da su gole djevojke bile svuda u trenutku kada su Klo i Kris Džener u sobu upale sa tjelohraniteljima.

“Otvorila je vrata i bacila se na prvu djevojku koju je videla”, piše u memoarima.

Klo je navodno tada pretukla jednu od djevojaka koja se pobunila, a udarala ju je svom snagom u glavu. Njena majka Kris je vrištala dok je osiguranje pokušalo da skloni njenu kćerku od striptizete.

Lamar tvrdi da mu je supruga tada rekla da se spakuje, dok su tjelohranitelji čistili hotelsku sobu od svih tragova droge.

Ali, to nije bio prvi put da je Klo napala jednu od njegovih ljubavnica. Naime, rijaliti zvijezda je optužena za napad na izvesnu Polinu Polonsky nakon što ju je uhvatila u krevetu s Lamarom 2013.

Klo i Lamar su iste godine prestali da žive zajedno, ali su se razveli tek tri godine kasnije, nakon košarkaševog predoziranja u bordelu kada je jedva izvukao živu glavu.

Lamar je priznao da je bio zavistan od kokaina, a nedavno je za ABC progovorio o svim zavisnostima. “Bio sam profesionalan u skrivanju. Ne želite da vam žena zna da šmrčete kokain i da spavate sa drugim ženama”, rekao je.

Prisjetio se trenutka kada ga je Klo izbacila iz kuće nakon svađe dok je bio na kokainu i ekstazija. Tada joj je prijetio smrću i vikao joj: “Ne znaš za šta sam sve sposoban”. Lamar tvrdi da je to bio trenutak zbog kojeg se najviše kaje u cijeloj njihovoj vezi.

Priznao je da ga se Klo vjerovatno tada bojala jer je njegova zavisnost postala jako teška. “Siguran sam da me se bojala. Sada o tome razmišljam i ne vjerujem da sam se tako ponašao prema toj kraljici”, izjavio je košarkaš.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...