Jelena Karleuša javno poziva na ubistvo Vojislava Šešelja! Medijski rat između njih dvoje se toliko zahuktao da pjevačica otvoreno prijeti lideru radikala!

Dan nakon što je Šešelj za Karleušu rekao da „loše pjeva, loše izgleda i loš je čovjek“, a ona mu uzvratila da je „pi*ketina koja napada žene“ i da se „pripazi da se ne oklizne na koru od banane“, verbalni rat se nastavio.

– Karleuša je ovom izjavom potvrdila sve ono što sam rekao za nju! Je l‘ to neka dama? Naravno da nije. Je l‘ se tako ponaša jedna majka i supruga? Ne ponaša se sigurno! Je l‘ zna da pjeva? Ne zna uopšte. Ona je običan fukoš i ološ! Nema glas, nema mozga, nema ništa kvalitetno. Dvadeset godina pjeva i ništa nije naučila – rekao nam je Šešelj u jednom dahu, priznavajući da ipak zna jednu njenu pjesmu:

– Znam samo onu njenu pjesmu kad nakači avetinjske rogove na sebe i pjeva o nesanici. „Insomnija“, kako se već zove. Pošto ne zna da pjeva, ta pjesma ništa ne predstavlja. Ona se maskirala u neku nečistu silu, doduše, to i odgovara njenom karakteru.

Šešelj tvrdi da se ne plaši njenih prijetnji.

– Te njene prijetnje da pazim da se ne okliznem na koru od banane su smiješne. Pa ja se nisam plašio ni njenog oca Dragana Karleuše kad je bio na vrhuncu moći, već sam raskrinkao njegove kriminalne afere. Krao je arheološke nalaze, pa to preprodavao po Evropi – kaže Voja.

Kad je Karleuša čula da je Šešelj u njihov medijski rat upleo njenog oca, udarila je još žešće:

– Ološu, moj otac, da nije pošteni policajac, bio bi u zatvoru, ne bi živio na splavu i vozio auto star 18 godina! Ne bih mu ja davala novac da plati struju! Ali zato si ti, ološu, bio u zatvoru pola svog mizernog života! Zato što si najveće srpsko zlo, koje je naš narod guralo u ratove i mržnju! Zato što si pljačkao i zato što su ti ruke krvave do ramena! Za tebe ja nisam dama, ja sam neko ko će ti je*ati mater! Jer su očigledno u ovoj zemlji svi pi*ke koje šute i dozvoljavaju da se psihopata kao ti slobodno šeta Srbijom!

Brutalno

Na kraju je šokirala ovom izjavom:

– I ponoviću, zbog tvog likovanja i radovanja zbog ubistva Zorana Đinđića, nadam se da će i tebe neki Zveki zveknuti! Ali ne snajperom, već polako, da patiš kao oni kojima si naudio! – zaključila je Jelena, aludirajući na Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen za ubistvo premijera.

Komentari: