Kakve žene voli određeni horoskopski znak? Saznajte u nastavku.

Ovan

Dobro građen, i uvijek okružen ženskim polom, Ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, ali neće preći ni preko njihove inteligencije. Posebno cijeni ukoliko žena zna da komunicira u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata. Romantičan je i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novca, ali zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njega.

Bik

Muškarci ovog znaka su doslijedni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, ali žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost glavne su im mane, a često znaju da pokažu i ljubomoru, kao i posesivnost. Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u srećnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju da se obuku i imaju talent za finansije.

Blizanci

Inteligentan i komunikativan, ovaj muškarac u prosjeku prođe više predbračnih veza od ostalih znakova. Šarmantan je i voljen od suprotnog pola, koji odmah primjeti njegov humor i pozitivne vibracije. Seksepilni su i zavodljivi, ali se brzo zasite i žele promjene. Njihove žene moraju uvijek da smišljaju nove načine da ih zabave i izazovu, što nije uvijek lako. Otvoreni su za tuđa mišljenja, ali često previše filozofiraju oko svojih, što na kraju ostavlja utisak da su neodlučni.

Rak

U potpunosti je orijentisan na porodični život, muškarac iz ovog znaka je emotivan i predan svojoj partnerki. Ima i snažnu povezanost sa svojom majkom, a duža putovanja neizbježno će ga učiniti nostalgičnim za domom. Često mijenja raspoloženje i jako je oprezan sa novcem. Slično se ponaša i u odabiru žena, te će biti potrebno i neko vrijeme da vam se otvori. Iako osjetljiv, spremno traži ljepotu u svemu što vidi. Pripadnici ovog znaka vole dobru odjeću, a često postaju talentovani kuvari i pisci.

Lav

Harizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromnu vjeru u svoje sposobnosti. Optimističan i nezavisan, lako dolazi u centar ženske pažnje i zna da u njemu ostane. Odgovoran je u svojim dužnostima, ali zna i da se ružno ponaša prema podređenima. Neizmjerno tvrdoglav, teško prihvata poraz i neuspjeh ga lako demoralizuje. Partnerka mora da razumije njegovu strast za uspjehom u životu i uvijek treba da bude spremna na laskanje i ohrabrivanje. Najgore što možete učiniti Lavu je da ga ignorišete ili da olako pređete preko njegovih dostignuća.

Djevica

Praktični i logični, muškarci Djevice često imaju karijeru u nauci i medicini. Uvijek na zemlji, vodiće brigu o svojoj higijeni i izgledu i primjetiće promašaje na tom polju kod partnerke. Nisu previše otvoreni kod pokazivanja emocija, što ne znači da ih nemaju. Srećni su kad žene pokazuju poštovanje za njihov intelekt. Glavna im je mana nedostatak samopouzdanja i od partnerke očekuju dokaze svoje privrženosti. Ali isto tako, iz njihove racionalnosti proizlazi obzirnost i strpljivost.

Vaga

Atletski građeni i s dobrim komunikacijskim vještinama, muškarci Vage su po mnogim pitanjima odlični ljubavni partneri. Imaju smisao za humor, talentovani su za šarmiranje, a njihova energičnost nikad ne prolazi neprimjećeno. Jedna od njihovih velikih vrlina je sposobnost da se lako podižu iz pepela i hrabro uzvraćaju udarce čak i kad je sve bezizlazno. S druge strane, znaju da budu površni, rasipni i opsjednuti sami sobom. Kod žena će prvo tražiti fizičku ljepotu, a tek onda vrline.

Škorpija

Bez obzira na fizički izgled, muškarci ovog znaka lako zavode žene. Imaju snažnu želju za položajem i kontrolom, a njihova tajanstvena priroda nikog neće ostaviti ravnodušnim. Novac, uzbuđenje i status ih lako motivišu, ali usprkos tome mogu da budu ekstremni u pridržavanju svojih moralnih vrijednosti. To uključuje i vjernost partnerki koja im se sviđa. Glasine o nezadrživom seksualnom apetitu su preuveličane. Ovi muškarci jednostavno uživaju u krevetu, zajedno sa svojim partnerkama.

Strijelac

Muški Strijelac pršti optimizmom i veseljem, pa uvijek gleda ljepšu stranu stvari. Jednako je uspješan u poslovnoj karijeri kao i u ljubavnim vezama. Kao vječno dijete, ne mari za svoj izgled, a neće zamjerati ako ga partnerka zapostavi. Gotovo da nema ni mrvicu ljubomore ili posesivnosti u sebi, i više od svega cijeni slobodu i povjerenje. Ali, to mu je ujedno i mana. Zna da bude naivan, pa previše očekuje od drugih. Iskrenošću često uvredi sagovornike.

Jarac

Majstor kad je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspješan i istrajan u svojim planovima. Vješt u zarađivanju novca i ostvarivanju kontakata, po prirodi je vođa koji lako pridobija druge za svoje ciljeve. Iako je začuđujuće emotivan, teško izražava svoja osjećanja. Jarac će u širokom luku zaobilaziti ženu koja djeli njegovu ambicioznost, bojeći se da će ugroziti njegov gospodarski položaj. Zavisni su od kontrole, zbog čega paze na izgled i ponašanje u društvu.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su stabilni i snažni, s naglašenom promišljenošću i željom da doprinose društvu. Uvijek spremni na saosjećanje, ali zatvoreni kad su u pitanju vlastite emocije, muške Vodolije su teško razumljivi publici suprotnog pola. Zbog toga često znaju da završe sa starijom, iskusnijom ženom koja ima razumijevanja za njihova česta sanjarenja i sklonost tišini. Ukoliko žive u okruženju bez pritiska, znaće da uzvrate ljubav.

Ribe

Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete da očekujete da će vas razumijeti čak i kad svi ostali znakovi zodijaka okrenu glavu. Osjetljivi su i traže osobu s kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu. Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju. Privlačni su, ali i vjerni. Ali, čuvajte se njihove sklonosti laganju i licemerju. Posjeduju i jako dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.

KOMENTARI:
Loading...