Žene nogometaša najvjernije su navijačice s tribina pa nakon što završe ključna prvenstva, takmičenja i utakmice i one zaslužuju predah. Upravo zato je i Izet Hajrović, nakon što je s Dinamom osvojio prvenstvo, svoju suprugu Leylu odveo na odmor u Dubai.

Nikada nisu skrivali da uživaju u luksuzu pa su tako i sada odsjeli u Burj Al Arabu, jedinom hotelu na svijetu sa sedam zvjezdica, u kojem jedno noćenje košta preko 1.000 eura, a svojim odmorom se ne prestaju hvaliti ni na društvenim mrežama.

No ljubiteljicama mode za oko su ponajviše zapale Leyline modne kombinacije. Već je svima jasno da supruga ovog nogometaša obožava modne komade s potpisom pa je i sada u svom koferu ponijela odjeću čija se vrijednost može računati u hiljadama eura. Inače, ovaj bračni par najčešće nosi odjeću italijanskih brendova kao što su Gucci, Versace i Fendi te kreacije francuskih modnih kuća Balenciaga i Balmain, a Leyla ne skriva da posjeduje čak nekoliko kultnih birkinica.

Fotografirala se i u luksuznoj kupaonici, a zaljubljenicama u luksuzne cipele vjerovatno je srce zatreperilo kada su vidjele njene platforme s vrtoglavo visokim potpeticama čiji dizajn potpisuje slavni Christian Louboutin.

Među njenom odjećom, modnim dodacima i obućom svoje su mjesto pronašli i komadi s potpisom Chanela, ali i Toma Forda.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...