Mladi Kolumbijac privukao je veliku medijsku pažnju fotografijama na Instagramu.

Radi se o 20-godišnjem Juanu Camilu Hernandezu, kolumbijskom nogometnom reprezentativcu te napadaču nogometnog kluba SD Huesca kojeg na Instagramu prati više od 300 hiljada obožavatelja.

Kad ne objavljuje fotografije s terena, Juan voli pokazati s kim voli provoditi slobodno vrijeme, a mnogi su primijetili da se na brojnim fotografijama nalazi jedna ljepotica.

Po istim tim prisnim fotografijama dalo bi se zaključiti kako se radi o njegovoj atraktivnoj djevojci, a ako ste to i vi pomislili, gadno ste se prevarili. Mlađahnom nogometašu to nije djevojka, već – majka.

Njezino ime je Yaneth Suarez, a Juana je rodila 1999. godine sa samo 14 godina, što dovoljno govori o njenom mladolikom izgledu.

Naime, atraktivnoj Yaneth na izledu bi pozavidjele i mlađe žene, pa ne čudi što se nogometaš rado hvali njenim fotografijama.

“Yeneth, ti bi trebala biti model za Victoria’s Secret”, samo je jedan od komplimenata koji je dobila atraktivna mama na društvenim mrežama koja obožava provoditi vrijeme u teretani, što se itekako vidi.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...