Možda je bila i ostala sinonim seksepilne, odvažne i hrabre žene koja zna šta želi. Takva slika stvorena je u javnosti na osnovu njene uloge u kultnom filmu “Sirove strasti”. Skoro tri desetljeća nakon snimljenog filma, Sharon Stone progovara o svojim nesigurnostima i pogrešnoj slici koju je tada imala o sebi.

Iza sebe ima više od 40 odrađenih filmskih uloga, jedna je od sinonima Hollywooda, te gotovo da nema osobe koja ne pamti njenu kultnu ulogu u drami “Sirove strasti”.

Pokazala je tada sav svoj seksepil i odvažila se snimiti do tada “zabranjene” i tabu scene. Iako je izgledala besprijekorno, Sharon Stone, danas s gotovo tri desetljeća iskustva u ovoj industriji, priznaje da je imala krivu sliku o sebi i svome tijelu.

“Danas veoma cijenim i volim svoje tijelo. Mnogo više nego što sam to prije. Kada sam bila mlađa svi su samo govorili što ne valja na mom tijelu i isticali navodne nedostatke”, priznala je 61-godišnja glumica.

Onda je otkrila i do sada nepoznati detalj sa snimanja poznatog filma u kojem je igrala s kolegom Michaelom Douglasom.

“Dok se snimao film, angažirali su jednog vizažista koji je stavljao kilograme šminke na mene i moje tijelo svaki dan. Kada bih došla u svoju prikolicu nakon snimanja, uslijedilo je skidanje te silne šminke. Nije mi bilo ni dozvoljeno da angažujem svog vizažista, a zamislite, moje ime nije čak stajalo ni na posterima s najavom filma”, rekla je nadalje poznata plavuša.

No, produkcija nije zaboravila s plakata izostaviti ime muškog kolege Michaela Douglasa. Uprkos svemu, bila je to uloga koja ju je instant vinula u zvijezde. Mislila je tada da joj nema kraja, a onda su je stariji kolege i kolegice pokušali spustiti na zemlju.

“Govorili bi mi da uživam u svakoj sekundi i trenutku jer kada ostarim za mene više neće biti mjesta u ovoj industriji.”

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...