Pop diva Jelena Karleuša odlučila je tužiti osnivača i vlasnika TV Pink Željka Mitrovićai emisiju “Paparazzo lov” zbog ugrožavanja sigurnosti nje i njene porodice.

Naime, pop diva je u Instastoryju objavila prepisku sa Željkom Mitrovićem.

– Prisiljena sam tužiti i tebe i televiziju i emisiju “Paparazzo lov”. Ugrožavate sigurnost mojoj porodici i meni – napisala je Jelena Karleuša.

– Šta ti je sad opet? – odgovorio joj je Željko Mitrović.

– Zbog ovoga što su i dalje tvoje kamere na grobu moje majke i što to objavljuješ na televiziji non-stop, objavljujem slike tvoje kćerke. Upozoravala sam te. Ti si jedno bolesno devijantno čudovište i dabogda tako tebe snimali na groblju tvojih najmilijih svaki dan – napisala je pjevačica.

– Šta je bre tebi, ne znam ni o čemu pričaš, ali ti znaš da ja volim ratove, ovog puta bez milosti: Govno jedno, prijetiš djecom.

– Ma prijetit ću ti čime god mogu, ološu bolesni. Deset puta sam ti rekla da odj*** kamere s groba moje majke. To ti, ološu, emitiraš u udarnom terminu na tvojoj usranoj bolesnoj televiziji.  Dabogda tebe tako snimali, pi*** ti materina devijantna.

Podsjetimo, Jelena Karleuša i Željko Mitrović nisu pričali pet godina, tačnije od 2014. I tek su prošle godine zakopali ratne sjekire.

KOMENTARI:
Loading...