Dara Bubamara, vječita rivalka male od skandala, pohvalila se da je firma njenog supruga Milana Kesića dobila spor protiv Karleuše.

– Večeras me moj suprug mnogo obradovao presudom u sporu koji je vođen sa optuženom. Zbog toga ću spavati kao bebica, a uostalom, ko me dira, to ga „puno košta“. Pravda uvijek pobijedi na kraju serijala – poručila je Bubamara i okačila presudu u kojoj stoji da je Karleuša povrijedila moralna i imovinska prava te da je stoga francuskoj kompaniji „Mkouboi Ikbala“ dužna 500.000, a Kesiću 200.000 dinara. Jelena će ujedno morati da snosi i sudske troškove, koji iznose skoro 200.000 dinara.

– Nalaže se da tužena Jelena Karleuša Tošić iz Beograda odmah prestane sa svakom daljom povredom prava, te da uništi ili preinači sve primjerke nosača zvuka kojima je izvršena povreda prava u roku od 15 dana od pravnosnažnosti presude, pod prijetnjom prinudnog izvršenja – stoji u presudi koju je potpisala sudija Vesna Miljuš, koja je u obrazloženju navela da Karleuša nije odgovorila na tužbu niti je osporila u roku od 30 dana, koliko je predviđeno zakonom.
Jeleni ostaje samo mogućnost da se u roku od 15 dana od prijema otpravka presude žali Apelacionom sudu.

KOMENTARI:
Loading...